Båttur

Du blir med om bord i komfortable M/S Sunniva og opplever Namdalskysten og skjærgården på nært hold på vei ut til et av våre moderne, fullskala oppdrettsanlegg. Fra Rørvik går turen til Bondøya eller Risværet, våre to visningslokaliteter. Båtturen er en opplevelse i seg selv, og underveis kan vi fortelle litt om det rike næringslivet langs leia og gi deg et godt bilde på den store aktiviteten distriktet har knyttet til havbruk. Vel fremme på lokaliteten møter vi driftsoperatøren ute på merdkanten. Den beste plassen å lære om havbruksnæringen må jo være på nettopp på merdkanten!

Uansett vær vil en tur ut på sjøen være en eksotisk opplevelse.  Nærøysund kommune er Norges mest tallrike øykommune og har Norges lengste kystlinje – her kommer du tett på naturen. Ta gjerne med kamera!

M/S SunnivaBåten er utstyrt med flyte-/redningsvester til alle. Husk å kle deg etter været slik at du tåler å være ute når båten legger til ute på oppdrettsanlegget. Båtturen starter og slutter ved Norvegs flytebrygge.

Båten M/S Sunniva er en 49 fot Stinger med plass til 12 passasjerer, og er bygd ved det lokale båtbyggeriet «Kåre Holthe & Sønner».